Het verblijf

Logeren op een van de mooiste plekken in Delft, met haar gezellige inwoners, studenten en toeristen bieden wij een ruime luxe suite op de begane grond met veel extra service. De suite heeft openslaande deuren naar het terras. We bieden o.a. gratis wifi, een tv (met Netflix) en een Nespresso koffiezetapparaat. Ook is er een werkplek aanwezig en is de TU Delft op 15 minuten loopafstand van ons vandaan.

De kamer

De kamer heeft een ruime privé badkamer met een inloop regendouche. In de kamer staat een extra groot 2-persoons boxspring. Kinderen zijn meer dan welkom. Op aanvraag kunnen we een extra (kinder)-bed in de kamer zetten.

Eten

Er kan niet worden gekookt in de B&B maar het ontbijt is inbegrepen. Delft kent vele restaurants, cafés en eethuizen waar je heerlijk kunt eten en op terrasjes kunt zitten. Alles is op loopafstand. In de B&B ligt een gids van Delft klaar waarin tips staan. Bij interesse kunnen wij ook altijd onze favorieten tippen!

Omgeving

Delft ligt op 15 minuten rijden van Rotterdam, Den Haag en Leiden, welke ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar zijn. In Amsterdam ben je in ongeveer 40 minuten. Met tramlijn 2 kun je rechtstreeks naar het strand van Scheveningen. Het recreatiegebied Delftse Hout ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de B&B. Hier kan je heerlijk fietsen, wandelen en op terrasjes zitten, ook is er een recreatiemeer. Voor kinderen is er een kinderboerderij en een waterspeeltuin.

Praktische informatie

Het ontbijt met verse, lokale producten wordt geserveerd vanaf 7:30 uur tot en met 10 uur. Elke dag wordt er een verrassing geserveerd waarbij we rekening houden met allergieën en wensen. 

Delft biedt volop parkeergelegenheid in ruime parkeergarages op loopafstand. Ook is B&B Orangerie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station kan je de B&B binnen een kwartier bereiken via een prachtige wandeling door het karakteristieke centrum van Delft.

We maken graag een picknickmand voor je klaar. In de picknickmand zit een kleed, een flesje wijn of fris/limonade, stokbrood, smeersels, toastjes en fruit. De picknickmand kan je meenemen naar bijvoorbeeld het Delftse Hout of naar het plantsoen voor ons huis. Heerlijk op het kleedje naar de boten kijken of lekker op het bankje zitten. De mand kost 16,50 euro voor 2 personen. De picknickmand kan je vooraf reserveren of op de dag van aankomst tussen 16:00 uur en 18:00 uur worden klaargemaakt. 

Ook hebben we een rubberboot die je vanuit de B&B in het water kan laten glijden, voor een tochtje door de Delftse grachten. De huur ervan is 10 euro per dag.

Voor de boot rekenen we een borg van 50 euro. Deze extra’s kun je vooraf via de mail of tijdens verblijf aan ons doorgeven.

Overnachten?