Bed

Reserveren

Bij B&B Orangerie

Overview suite

Tarieven

 • Overnachting
  Minimaal 2 nachten
  V.a. €170

  Voor 2 personen zonder ontbijt

 • Overnachting
  Minimaal 2 nachten
  V.a. €200

  Voor 2 personen incl. ontbijt

 • Per extra overnachting V.a. €85
 • Per extra gast €40

  Kinderen t/m 4 jaar gratis

 • Toeristentaks €3,05

  P.p.p.d.

Inchecken

De B&B is beschikbaar van 15:00 uur tot 11:00 uur op de dag van vertrek.  kan vanaf 15:00 uur tot en met 22:00 uur. Mocht je later arriveren kan je vooraf contact opnemen met ons opnemen. Wij leggen de sleutel dan voor je klaar in de sleutelkast.

Bathroom details

Praktische informatie

Het ontbijt met verse, lokale producten wordt geserveerd vanaf 8 uur tot en met 10 uur. Elke dag wordt er een verrassing geserveerd waarbij we rekening houden met allergieën en wensen.

Delft biedt volop parkeergelegenheid in ruime parkeergarages op loopafstand. Ook is B&B l’ Orangerie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station kan je de B&B binnen een kwartier bereiken via een prachtige wandeling door het karakteristieke centrum van Delft.

We maken graag een picknickmand voor je klaar. In de picknickmand zit een kleed, een flesje wijn of fris/limonade, stokbrood, smeersels, toastjes en fruit. De picknickmand kan je meenemen naar bijvoorbeeld het Delftse Hout of naar het plantsoen voor ons huis. Heerlijk op het kleedje naar de boten kijken of lekker op het bankje zitten. De mand kost 16,50 euro voor 2 personen. De picknickmand kan je vooraf reserveren of op de dag van aankomst tussen 16:00 uur en 18:00 uur worden klaargemaakt. 

Ook hebben we een rubberboot die je vanuit de B&B in het water kan laten glijden, voor een tochtje door de Delftse grachten. De huur ervan is 10 euro per dag.

Voor de boot rekenen we een borg van 50 euro. Deze extra’s kun je vooraf via de mail of tijdens verblijf aan ons doorgeven.

Betaling vooraf via bankoverschrijvingen. Alle bovenstaande prijzen zijn in Euro en zijn inclusief overnachting, gebruik van beddengoed, handdoeken, koffie, thee, Wifi, schoonmaak en BTW. Bij een verblijf langer dan 2 dagen worden de handdoeken verschoond en uw kamer schoongemaakt. Bij verblijf van een week wordt het beddengoed tussendoor verschoond.

 

Voor overige vragen kunt een een e-mail sturen naar admin@bborangerie.com.

Details bathroom

Reserveren